Sequoia Tuinen: Van Ontwerp ,Aanleg tot onderhoud

Een tuin om te ontsnappen? Sequoia tuinen inspireert, ontwerpt en creëert een groene oase die perfect aansluit bij jouw levensstijl. Met een kwart eeuw tuinervaring en pure passie voor de natuur creëren wij tuinen die bloeien, bloeien en bewegen. Van landelijke tuin tot ultramoderne stadstuin. Sequoia Tuinen behoudt de balans tussen visie, vorm en vindingrijkheid. Zoals elk landschap, elke tuin is uniek. Daarom passen wij onze ontwerpen altijd aan uw wensen, behoeften en wensen aan ideeën. Luister, denk, teken, arrangeer en regel alles tot in het kleinste detail, ... Sequoia Tuinen voegt zich bij uw verhaal en drukt een authentieke stempel op uw groene ruimte. Uw tuin aanleggen, aanleggen of tuinonderhoud? Neem contact met ons op

 

Studie en ontwerp

STUDIE EN ONTWERP VAN HET EERSTE IDEE NAAR HET AMBITIEUZE PLAN .

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek luisteren we naar uw ideeën, analyseren we de beschikbare ruimte en ontsluiten we een breed scala aan mogelijkheden. Meubilair, materiaalkeuze, stijl en inrichting, ... Samen bepalen we de juiste doelstelling en geven we de tuinplannen weer in een heldere en gedetailleerde bestek.

Realisaties

PRESTATIES : EEN BREED SCALA AAN LANDSCHAPSONTWIKKELINGEN

Tuinarchitectuur: Ontwerp van uniek tuinen met gevoel voor karakter en biodiversiteit.

Ecologische borders, bloemenweiden, ecologische perken, (gemengde) borders, vormstructuren, ...

Water: zwembad, zwemvijver, ...

Constructies: carport, poolhouse, tuinhuizen,

Plantenbakken op maat (unieke vullingen, planten en druppelsystemen), ...

Grondwerken: lage muren, aanleg van terrassen, hout, paden, allemaal gebouwd in natuurlijke materialen.

Opvolging van de tuinen .

UW TUIN IN AL ZIJN FACETTEN

Een tuin is continu in beweging. Planten, bomen, struiken en bloeiende weiden, ... Een set van groene perspectieven die meegroeien met de seizoenen. Sequoia Tuinen verzorgt en onderhoudt uw buitenruimte. Het hele jaar door een prachtige tuin!