Over Ons

Optimistisch, daadkrachtig en creatief: Patrick Limpens is een tuinaannemer pur sang, met een passie voor natuur en creëren. Vanuit zijn centrale vestiging in Holsbeek zet hij de schouders onder een sublieme waaier aan tuinprojecten in heel België. Zijn visie? Tuinen op ritme van de natuur en de seizoenen, van prille inspiratie tot piekfijne realisatie.

Ontwerpen vanuit pure passie

1997. Dat is het jaar waarin Patrick zijn debuut maakte als jonge tuinaanlegger. Met groen in de vingers én in de genen, want Patrick kreeg de passie van moeder op zoon mee op het weidenland in Kampenhout. Na 8 jaar ervaring bij gerenommeerde tuinfirma’s, startte hij zijn eigen zaak: Sequoia Tuinen. Vandaag prijkt er ruim 15 jaar op de teller van zijn bloeiend tuinbedrijf.

Creëren met perspectief

Patrick werkt het liefst in harmonie met de natuur. Zo creëert hij tuinen die verbinden en verbluffen, en waar elke rechte lijn eindigt op een organisch aspect. De vormgeving? Die vindt haar basis in planten en plannen die naadloos in elkaar overvloeien.

Focus op feeling en finesse

Patrick runt zijn zaak met ondernemingszin, ambitie, kwaliteit en kennis. Zowel op niveau van planten en natuur, als van technieken en materialen. Groeien staat voor hem in teken van service en kwaliteit. Klein maar fijn: als betrokken tuinpartner neemt hij oprecht de tijd voor elke constructie en realiseert hij biotopen die een blijvende, beklijvende indruk nalaten.

Tuinaannemer met een passie voor natuur?
Neem contact op